2009. szeptember 26., szombat

Haladás - DVTK előtt

Mindenekelőtt én nem hiszem azt, hogy sorsdöntő lenne ez a mérkőzés. Viszont nagyon fontos lesz, mert aki nyer, az levegőhöz juthat, felzárkózhat a többiekhez (nézzétek meg a tabellát, a jól erősítő, a bajnokságot jól kezdő Nyíregyházának kettővel van több pontja, mint nekünk).

Ha nyerünk, ha nem, az biztos, nem lesz könnyű, pedig az utolsó ellen játszunk ma este. Lippai most tölti le az eltiltásának második meccsét, Horváth Gábor a sárgák miatt hiányzik, Balajti és Takács az U20-as vébén van, Apostunak pedig nincs még játékengedélye. Viszont játszhat végre Vukadinovic, Jeknic és Kodalaev. Vukadinovic szinte biztosan kezd, hiszen hetek óta itt edz, kíváncsi vagyok rá, de félek, ő is csak egy fecske, amelyik egyedül nem csinál nyarat. Jeknic kezdőbe állítása nagy kockázat, hiszen Vukadinoviccsal ellentétben ő nem edzett sokat a többiekkel, de ennek ellenére beállhat. Nálam mindenestre a padon kezdene. Kodalaev? Ő még nem bizonyított Magyarországon, nem volt válogatott sem, viszont az ő ellenfele a leggyengébb. Mindenesetre látatlanban én nem állítanám a kezdőbe, de Veréb Gyurinak már bizonyíthatott.

Kovács Z.
Lakatos, Milicic, Kállai, Gohér
Vukadinovic, Huszák, Búrány, Lipusz
Szabó V., Ivancsics

Min múlhat ez a meccs? Semmi különösön, csak ne hibázzon a védelmünk, a csatárok pedig rúgjanak gól(oka)t. Végre kapott gól nélkül kellene lehozni egy meccset, ami először és utoljára a szezonnyitó Debrecen elleni meccsen sikerült. Elöl pedig leginkább a kontrákban és a pontrúgások utáni helyzetekben bízom.

2 megjegyzés:

  1. Kövezzetek meg, de én most már azt mondom, baj van.

    VálaszTörlés
  2. Hát ennél már nincs lejjebb :(

    Ami igazán nagy baj, hogy már nincs az kezdeti lelkesedés sem. Nincs játék, nincsenek helyzeteink így nincs reményünk sem...
    Mérhetetlenül szomorú vagyok.

    VálaszTörlés