2009. szeptember 12., szombat

Pápa - DVTK előtt

Ma este Pápán játszik a Diósgyőr. Nagy reményekkel várom ezt a meccset, mert ismét nem a DVTK-t nyomja az esélyesség terhe, de mégis nyerhető a meccs.

A Vasas ellen kiderült, amikor a DVTK-nak kell támadni, mert az ellenfélnek jó az x is, akkor az még nem megy, annyira nem állt még össze a csapat, hogy egy felállt védelemmel eredményesen megküzdjön.

Viszont a Pápa meglepően jól kezdte a szezont. Így számíthatunk rá, hogy otthon támadni fognak, amiből egyenesen következik, hogy lesz tere a kontráinknak. Innentől kezdve azt hiszem, csak rajtunk múlik, hogy a Kecskemét elleni játékot sikerül-e megismételni, a kinyíló védelem ellen nagyon élhet Balajti, de Lipusz, Ivancsics és Lippai előtt is lesz tér.

És ezzel nagyjából el is árultam, hogy a támadó szekcióba kit állítanék, de lássuk a teljes csapatot.

Kovács Z.
Lakatos, Horváth G., Milicic, Gohér
Lipusz, Takács P., Búrány, Ivancsics
Lippai, Balajti

Kovács Zoli helye egészen addig megkérdőjelezhetetlen, amíg meg nem érkezik Kodalaev és nem láttuk őt legalább egy Ligakupa-meccsen védeni.

A védelem is adott, hiszen Bokros, Horváth Sz. és Menyhért sérült, Viskovicnál jobb Horváth G. és Milicic, Gohér helyett pedig még mindig nincs más. (Majd ha Jeknic játékengedélye megérkezik, lehet sakkozni.)

Középre én még Huszákot annak ellenére nem állítanám be, hogy mind a rimaszombati edzőmeccsen, mind az NB III-as bajnokin gólt szerzett, viszont ő lenne az első ember, akit csereként beküldenék. Nagy Róbert is beállítható, ha Ivancsics ismét elfáradna.

A csatársor megint adott, egy kontrázó csapatban Lippainak ott a helye, kevesebbet kell védekeznie elöl, mint középen. Szabó Viktort is biztosan beküldeném, de csak csereként, Faggyast viszont csak végszükségkor.

A végén szoktam azt írni, hogy milyen eredményt várok. Ez egyértelmű, azt hiszem, a helyzetkihasználáson múlik, hogy végül sikerül-e elhozni mind a három pontot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése