2009. július 27., hétfő

Végre ismét meccsre szóló belépőjegy

Az előző bajnokság végén siránkoztam, hogy már a belépőjegyekben is lemaradtunk. Akkor azzal fejeztem be, hogy majd a beléptetőrendszer remélhetőleg ezt is megoldja.

Nos, hamarabb lett - részleges - megoldás, "csak" egy tulajdonosváltás kellett hozzá. Nem mondom, hogy nem láttam még ennél szebb belépőt, de legalább meccsre szól. A dátum, kezdési időpont hiányzik róla, de ezt akár annak is betudhatjuk, hogy kb. egy héttel a meccs előtt derült ki, hogy szombaton este nyolckor játszik a DVTK a Debrecennel, az, hogy ki a DVTK tulajdonosa pedig még később.

Érdekes, hogy már nem az MC Sportreklám Kft. - feltételezem valamilyen fedőszerv, talán az, amelyik a játékosoknak az "arculatátviteli pénzt" is kifizette -, hanem maga a Diósgyőr FC Kft. a jegy kiadója.

A kötelező központi reklámokon kívül csak a Miskolc Holding cégei tűnnek fel rajta, még a mezen látott Jánosik és Tsa is hiányzik.

Szuper, hogy van rajta perforáció a kontrollszelvénynek, de nem véletlen, hogy a biztonságiak nem atomtudósként keresik kenyerüket, véletlenül sem azt szakítják le, hanem középen kettétépik a jegyet. A gyűjtő pedig ragaszthat...

1 megjegyzés:

  1. Az öcsém is örült neki, mármint az egyedi jegynek, merthogy gyűjti, sok éve, és a legutóbbi esztendőkben nem sok öröme volt benne, hogy a tök egyforma bilétákat ragaszthatta be a füzetébe... (Igaz, mivel bérletesek vagyunk, úgy kell kikunyerálni meccs végén mindig valami ismerősből a papírfecnit. :)

    VálaszTörlés