2010. október 30., szombat

A Hajdúböszörmény - DVTK előtt

Újonc és feljutni szándékozó csapat, a pillanatnyi 14. és a 4. helyezett meccsén ki gondolna másra, mint vendégsikerre? Én is így vagyok vele.

Benczés Miki a BOON-nak azt nyilatkozta, egy olyan meccsre számít, mint Makón, ahol sok helyzetet sikerült kialakítani. Én azonban kicsit tartok tőle, hogy a Kazincbarcika elleni mérkőzés folytatása következik, ahol az ellenfélnek nemhogy az egy pont, de még a szoros vereség is belefér. Az ilyen csapatok ellen nehéz játszani - és a szó szoros értelmében játszani.

Hogyan lehet érvényesíteni a papírformát? Biztosan van ezer lehetőség, de fontos lehet, hogy Abdou visszatér (ha visszatér) és a pénteki edzésen Lippai, Dobos és Budovinszky is nagyon jól lőtte a szabadrúgásokat. Ha az ellenfél kapuja előtt tudjuk tartani a labdát, akkor szükségszerűen lesz lehetőség a 16 környékéről szabadrúgni, és... Emellett fontos lehet az átlövés is, nem csak a gólvonalról lőtt gólt számolják bele a végeredménybe.

A statisztika szerint a meccs elején félelmetes a DVTK, ha most is sikerülne betalálni, akkor egy emlékezetes kirándulás is kisülhet ebből a mérkőzésből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése