2009. április 23., csütörtök

Mészöly jól megszívatta Kötelest

Megvolt a Ligaválogatott - AC Milan gálamérkőzésnek nevezett bohóckodás. Nem szeretem az ilyen bulimeccseket, mert ritka az olyan, amelyik kellőképpen könnyed, de azért végig komoly marad. Most is igazából csak Köteles miatt voltam kíváncsi rá.

Azon már egy nappal a kezdés előtt kibosszankodtam magam, hogy Mészöly Géza a Vasas edzője Németh Gábort a Vasas kapusát állította a kapuba. Egyrészt Köteles László a Ligaválogatott tagjai közül egyedüliként a nagyválogatott keretének is tagja, másrészt az ilyen bulimeccsekre jellemző, hogy az elején még csak-csak komolyan veszik a "taktikát" a játékosok, de a végén már peregnek a gólok az önfeledten támadó hátvédek és a vissza nem záró csatárok miatt. Magyarul, Mészöly saját kapusa helyett Kötelest küldte a mészárszékre...

Így is lett (és az még eszembe sem jutott, hogy közben a cserékkel teljesen szétzilálja Köteles előtt a védelmet Mészöly), Kötél szerintem több gólt kapott, mint ahány lövés ment Németh kapujára. Az más kérdés, hogy a gólokról nem tehetett, kiszolgáltatott volt, de azért mégis csak 4 gól az a négy gól.

És hogy ne legyek nagyon hosszú, azzal zárom, remélem nem a bekapott négy gól, hanem a tényleg jó ellenfél marad meg Kötelesnek ebből a meccsből.



Kötél nyilatkozata a meccs után



Kötél nyilatkozata a meccs előtt

2 megjegyzés:

  1. A címből kimaradt az IS. Mészöly is. Már az is felháborító amit Koeman csinál, hogy végig ráncigálja mindenhova és nem ad egy pár perc lehetőséget sem neki, legyen az tétmeccs, vagy egy gyenge barátságos.
    De ez is gusztustalan volt, amit a kis Mészöly csinált.
    Megfosztotta Lacit attól, hogy a kezdőben neki (is) játszák a himnuszt, majd - ahogy írtad - beküldte a mészárszékre.
    Lassan el kellene gondolkodni, hogy van-e ennek értelme, hogy folyamatosan "megalázzák".

    Lassan Nekünk is el kell fogadnunk, hogy ő Diósgyőrből nem lesz válogatott. Remélem hamarosan kikerül külföldre és bebizonyítja, hogy sokkal többre képes, mint hogy a válogatott legközelebbi szurkolója legyen.

    VálaszTörlés
  2. Ne is legyen válogatott amíg csak tartalékként számolnak vele. Most már jó lenne eladni Kötelest mert megérdemelné, hogy egy nyugat-európai klubban megmutassa, hogy mit is tud.
    Védelem nem is volt már a 2. félidőben.

    VálaszTörlés