2010. szeptember 26., vasárnap

Diósgyőr - Nyíregyháza videók (2010-2011, 7. forduló)

Részben a pálya mellől, kispad közeléből, részben a 'napos oldali' lelátóról (második félidő) néztem és videóztam a DVTK mérkőzését, amelyen a miskolci vendéglátó csapat lett a "keleti rangadó" győztese. Volt oka a végén az ünneplésre a borsodi szurkolóhadnak, noha a hangulat már kezdettől adott volt, részben a Steelleaders pompomlány-bemutatójának köszönhetően.




Gólösszefoglaló kommentár nélkül



Bővebb összefoglaló és Brekk János, Benczés Miklós és Szentes Lázár értékelése a Miskolc Tv-n

4 megjegyzés:

  1. most nézem csak az összefoglalót, az első tizenegyes előtt nem történt szabálytalanság, ha meg történt is valami, az a 16-on kívül történt. Fura, hogy nem is reklamáltak :)

    VálaszTörlés
  2. @Névtelen: Válassz légy szíves nicknevet legközelebb! Láttam nagyobb képernyőn is, az kétségtelen, hogy húzták George-ot folyamatosan, szerencsére a bíró úgy ítélte meg, hogy kinn csak fogta, és benn rántotta le.

    VálaszTörlés
  3. @wmitty: ezeket a pompomlányokat el kellene végre felejteni, maradjanak meg az amerikaiaknak, focipályára nem valók. (Persze felülvizsgálnám a véleményem, ha nem a pedofília határát súrolná a lányok "produkciójának" stírölése).

    Emlékszem, teremfocin többször végigunatkozta a nép az ivarérettséget alig átlépő lányok produkcióját, majd amikor megjelentek az apró focisták és elkezdtek cselezni, passzolni, lőni, akkor egyből felhangzott az igazi taps.

    Szombaton sem kötötte le nagyon a közönség egy részét a látvány, inkább a DVTK-t éltették.

    VálaszTörlés
  4. A boon képsorozatában van kettő is, amikor látszik, hogy Georgnak húzza le a gatyáját Lakatos, de azt nem tudom eldönteni,
    hogy a tizi vagy a kiállítás előtti jelenet volt-e.
    minden esetre élőben egyértelműnek tűnt mind a kettő.
    a pom-pom lányok meg a tribün úri közönségének szólnak, nem a naposoldal proletárjainak ;-)
    akinek nem tetszik, az ne nézze,
    de a lányogknak biztosan hatalmas élmény ennyi ember előtt fellépni.
    legalábbis remélem.

    VálaszTörlés