2010. szeptember 11., szombat

DVTK - Bőcs előtt

Nem sokkal a meccs előtt írom ezt, már amennyiben nem marad el a meccs az eső miatt. Talán nem, de az biztos, nem jön most jól a pályának, hogy a jövő héten is itthon játszik a csapat.

A Keleti csoportban 3 borsodi ellenfelünk van, a Bőccsel játszunk először. Elvileg lehet ez könnyebbség is, mert "leadják" a pontokat, de ugyanekkora esély van arra is, hogy felszívják magukat és ezért megnehezítik a helyzetet.

A legjobban azt szeretném, hogy a fenti bekezdés lényegtelen legyen, mert annyival jobbak vagyunk. (Régi mondás, ha ellened fúj a bíró, akkor vezess 3 góllal, akkorát úgysem mer csalni.) Raković érkeztével ismét erősebbek lettünk, sajnos emiatt kimaradt Horváth Gábor, akit őszintén sajnálok. Már csak néhány csatár kellene, illetve az igazi az lenne, ha minden posztra két játékos ácsingózna. A realitások talaján maradva: ne legyen eltiltás és gyógyuljanak meg a sérültek (Dobos, Halgas, Zsivoczky).

Ma biztos vagyok benne, hogy a Vecsés elleni találkozó folytatódik abból a szempontból, hogy támadni fogunk, az ellenfél pedig kontrázni. Vecsésen nagyon hiányoztak a távoli lövések, bízom benne, most sor kerül erre is, mert ha nem, akkor csak gyömöszölni fogjuk őket. Persze az sem baj, ha meglesz az eredménye. Még mindig a múltheti meccsből kiindulva, remélem a küözönség nem lesz telhetetlen, ha a 10. percben nem vezet 2-0-ra a csapat, mert láthattuk, a 89. percben is lehet 3 pontot szerezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése