2010. szeptember 4., szombat

A Vecsés - DVTK előtt

Lassan teljes a DVTK kerete - hogy tényleg így van-e, arról tervezek írni egy posztot -, így győzelmi eséllyel lehet elutazni mindenhová.

Amikor nyáron kezdtem ismerkedni az NB II Keleti csoportjával, akkor azt láttam, a tavalyi Vecsést szétszedték, rommá verte őket a Honvéd, de a hátterük sincs rendben, mert Stadler Józsefben bíztak, mint megmentőben, ráadásul érte menetrendszerűen jött az APEH.

Ehhez képest 4-1-re verték a REAC-ot, ikszeltek a Békéscsabával és az Orosházával. Tudom, ez semmit nem jelent, láthattuk a múlt héten, milyen csapat a Békéscsaba, de akkor is.

Most a legnagyobb veszélyt talán az jelentheti, hogy az eddigi utánpótlás-játékosokkal megtüzdelt, kiállni is alig tudó "kis" Diósgyőrből csupa tapasztalt NB I-es játékossal felálló "nagy" Diósgyőr lett. Ha az ellenfél emiatt berezel, akkor ez csak pozitívum, ha viszont a mi játékosainkat kényelmesíti el, akkor negatívum. De mindenképpen változás, és a változásban mindig van kockázat.

Ha azt a játékot tudja játszani a csapat, amit a nyári felkészülés során, akkor sok esélyt nem adok a Vecsésnek, tehát továbbra is azt mondom, a mi kezünkben van a sorsunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése