2010. szeptember 25., szombat

DVTK - Nyíregyháza előtt

Itt a rangadó, amely ezúttal valóban rangadó lesz. Én szurkolói szempontból ellenfél hiányában régóta nem tekintek erre a mérkőzésre úgy, hogy ez az év meccse. Azonban a pályán most két feljutásra ácsingózó csapat találkozik, ami még akkor is érdekes és izgalmas, ha az ellenfélnek fél szurkolója sincs.

A Nyíregyháza jól kezdte a szezont, még veretlenek, igaz veretes ellenféllel még nem találkoztak. (Talán még a REAC volt az, de pestiek messze várakozás alatt teljesítenek.) Így most 4 pont az előnyük, innentől pusztán matematika, hogy felzárkózhatunk mögéjük.

Különösképpen nem rajongok a rangadókért, ilyenkor sokszor nem a játék, hanem a küzdelem kerül előtérbe, bár az is tény, hogy rangadókon ritkábban lehet unatkozni, mint egy átlagos meccsen.

A Debrecen elleni győzelemnek azért is örültem, mert egy 6-1-es győzelem után talán nem fütyül a közönség, ha a 10. percben nem vezet a csapat, de kétségtelen, a legjobb megoldás ismét a villámrajt lenne. A csapatunk adott, egyre jobban összeáll a játék, edzéseken látom, hogy nem csak össze-vissza futkároznak, hanem sokszor gyakorolják, kinek milyen szituációban merre kell mozognia. Nagyon várom, hogy a meccsen is felismerjem, hogy igen, a szögletnél az ért tudott xy gólt lőni, mert z elvégezte a rá bízott feladatot és ezzel megteremtette a lehetőséget.

Úgy tűnik, elég nagy különbség van a csapatok közt az NB II-ben, így arra nem számíthatunk, hogy a sereghajtók vegyék el a pontokat a vetélytársaktól, magunknak kell elvégezni a feladatot.

Itt a lehetőség, tökéletesen illik a szitációra a hatpontos mérkőzés közhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése