2009. augusztus 15., szombat

Győr - Diósgyőr beharangozó

Azt hiszem, az eddigi legnehezebb meccs következik ma este Győrben. Ez még mindig a szezonkezdő négymeccses kemény sorozat része, de a játékosok már megtapasztalhatták, partiban tudnak lenni mindenkivel, ami kicsit elkényelmesítheti őket. Ezen kívül Győrben már többször megjártuk, nem tudom mi lehet az oka, de ott sokszor kapott már sok gólt a Diósgyőr.

A kezdőcsapaton csak annyit változtatnék, hogy Lippai pihenje ki a sérülését. Pótolhatatlan, de csak egészségesen tud a csapat hasznára válni, ezúttal a nálam a hosszú távú érdek erősebb a rövid távúnál. Helyére Szabó Viktort állítanám, hátha meghálálja a bizalmat.

Köteles
Lakatos, Milicic, Kállai, Horváth
Lipusz, Takács P., Búrány, Gohér
Szabó V., Balajti

A Győr megint nem hozza azt a teljesítményt, amit a befektetett pénz alapján mindenki várt volna tőle, de ez a teher nyomja őket, nekünk nyugodtan kell játszani és nem elfelejteni, minden pontért meg kell küzdeni, magától nem hull az ölünkbe.

Ha így lesz, akkor lehet pontot, pontokat szerezni, ellenkező esetben egy súlyos vereség is kinéz. Azért ha lehet, akkor én egy szoros győzelmet választanék.

1 megjegyzés: