2009. augusztus 23., vasárnap

DVTK - Kecskemét videók (2009-2010, 5. forduló)

Szokás szerint folyamatosan frissülnek a videók, figyeljétek a gépházüzeneteket itt jobb oldalt vagy kövessetek a twitteren!
A Sport TV közvetítéséből kivágtuk és feltöltöttük a Youtube-ra a meccs utáni nyilatkozatok blokkját, a mérkőzés összefoglalóját, valamint az adást záró rövid klipet.
Összefoglaló:
Meccs utáni nyilatkozatok (Balajti Ádám, Tomislav Sivic, Aczél Zoltán)
Adásvégi miniklip
Gólöröm Balajti első gólja után:
Közös ünneplés a meccs után: Amíg élek én...
Közös ünneplés a meccs után: Hé, fiúk!
A teljes forduló gólösszefoglalója (DVTK - Kecskemét 2:43-3:35)

További hangulatvideók:
Végezetül néhány nézőtéri fénykép:

Azoknak, akik teljesen kihagyták volna a Kecskemét-meccset, vagy élőben látták, de a közvetítést is szívesen megnéznék, viszont az ismétlésről lemaradtak, íme, a teljes anyag (letölthető DVD-formátumban, rar tömörítésben):

8 megjegyzés:

  1. Ez a blog bejegyzés most nagyon tartalmas lett csak így tovább.
    Az új kapusunkról viszont még nem lehet nagyon véleményt formálni. A kötelezőt védte, viszont a bekapott gól az kötényes volt. Én még szkeptikus vagyok vele kapcsolatban. Balajti szerződése meddig él? 6 NB1-es meccs 5 gól nagyon jó arány. Igazi csatár erényeket mutat. Reméljük a későbbiekben még jobb lesz hiszen még csak 18 éves.

    VálaszTörlés
  2. Így tálalható a kapuscsere híre: Köteles helyett 'Kötényes'! :)

    (Csak az a kérdés, keresztneve Laci legyen-e vagy Gábor...)

    VálaszTörlés
  3. A következő meccs,ha jól tudom a VASAS lesz. Meg kell őket verni, ha nem akarunk kiesni. Nem rosssz csapat a VASAS,de ha nem verjük meg őket akkor tényleg mi vagyunk az egyik kiesőjelölt.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem esélyes hogy a mai Összefoglalóban Balajti lesz e a vendég, nem?

    VálaszTörlés
  5. @Szkítör: Hát nem. Balajti vidéken él, utaznia kell, a műholdas kapcsolat pénzbe kerül, különben is ott egy csomó pesti csapat, jók azok is :-(

    Ez egy vízfejű ország...

    VálaszTörlés
  6. akkor majd ha 3at rúg :-) mondjuk Lisztes is volt már meg Farkas B. is.

    amúgy most nézem Boon-on hogy Köteles csak 1 évre kölcsönbe megy 100ezer euróért, aztán ha kell nekik akkor +100ezer? ez így elég sz*r már nem azért, főleg hogy ennek is csak a felét kapjuk...

    VálaszTörlés
  7. @Szkítör: szerintem Lisztes tv-meghívás nélkül is jár Pestre, biztosan van ott lakása és talán üzleti érdekeltsége is. Sőt, megkockáztatom, a családja is Pesten él. (Ahogy Aczél Zolinak is.)

    Székesfehérvár pedig egy köpésre van, emlékszem, amikor szó volt Matthäus szerződtetéséről, akkor azzal kalkuláltak, hogy csak az edzésekre megy Fehérvárra, lakni Pesten fog.

    Ahogy írtam ez egy vízfejű ország, még a vidékről származó labdarúgók sem szívesen távolodnak el Pestről, ezért van tele az NB II. Vác, Vecsés, Budafok stb. csapatokkal

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés