2011. március 26., szombat

A DVTK - Vecsés előtt

Ha már - részben - megírtam a múlt heti meccset, akkor gyorsan a mairól is.

Nincs rossz formában a Vecsés, de a DVTK sem. Küzdelmes meccs lesz, ami akár szoros is lehet, de akár ezúttal is jöhet egy magabiztos győzelem.

Az őszi meccset nem akarom idézni, hiszen ez már egy másik DVTK, még akkor is, ha a délután kezdők közül csak Vadász és Arze nem volt diósgyőri ősszel (a Vecsés elleni meccs időpontjában még Granát sem, illetve George és Abdou csak a meccs előtt kapta meg a játékengedélyt). Azóta összeállt a csapat, sikerült begyakorolni néhány játékelemet, nem is beszélve a szögletekről.

Ebben lehet bízni és az maximum megnehezíti a dolgunkat, hogy a Vecsés már-már mezőkövesdi szinten kevés gólt kapott. A DVTK és a Nyíregyháza messze kiemelkedik a mezőnyből, nem lehet kérdéses, ki az esélyes.

Azonban előfordulhat, hogy nem az első félórában nyerjük meg a meccset, hanem a végéig kell várni - mégiscsak fel kell idéznem az őszi találkozót -, ehhez viszont türelem kell a játékosok és a szurkolók részéről is.

Mert a saját kezünkben van a sorsunk, ne is engedjük ki onnan!

2 megjegyzés:

  1. Nagyjából bejött a beharangozó, szerencsére győzelemmel.
    Szerintem meccsről-meccsre haladjunk, hozzuk a következő két meccset, utána lesz egy hét rákészülni a Nyíregyházára. Ha nem figyelünk oda a meccsekre, lehet még csúnya meglepetés, bár úgy tűnik, hogy talán nem fenyeget ez a veszély.

    VálaszTörlés
  2. @Jgermeister: Azért írom a beharangozót hogy ne utólag okoskodjak :-)

    Kis meglepetés nem lesz, ha pontot veszítünk valahol, már az is a "hatalmas" kategóriába tartozik. Ahogy többször írtam, jobban bízom abban, hogy a Nyíregyháza többször botlik, mint abban, hogy mi egyszer sem.

    VálaszTörlés