2009. november 10., kedd

DVTK - Kaposvár videók (2009-2010, 14. forduló)

11 megjegyzés:

  1. Mind a 3 gól egyéni hibából született.

    VálaszTörlés
  2. borzalmasak ezek a gólok.

    az meg hülyeség szerintem, hogy egyéni hibák ezek. a védelem helyezkedése mindhárom gólnál megyekettes színvonal, a harmadiknál jó hogy nem ment rá a középen álló kaposvárira a komplett csapat.

    vicc.

    VálaszTörlés
  3. úgy védekeztek mint a loki a fiorentina ellen...

    VálaszTörlés
  4. Nem tudjátok véletlenül hol lehet az új Errea DVTK mezt megvenni?

    VálaszTörlés
  5. a csucsu bárban a stadionnál

    VálaszTörlés
  6. 0:16 nem fejelei el a védő illetve nem faltolja , nem állítja meg az ellenfelet
    0:19 Középen üres területet hagyott a védő
    0:43 az ellenfélnek elpasszoljuk a labdát. Neg sem erőltette magát a kaposvári játékos. Szerintem maga is meglepődött, hogy megkapta a labdát.
    1:30 szinte üresen tud beadni a Kaposvár játékosa és az 5ösön belöl nem sikerül még csak öklöznie sem a labdát a kapusnak, a gól szerző játékos kb 5 cm ugrott a fejeléshez.
    Szóval itt azért durva egyéni hibák voltak.

    VálaszTörlés
  7. El van hanyagolva ez a blog!!!!

    VálaszTörlés
  8. @Névtelen: ajánlom figyelmedbe ezt a posztot.

    Egyébként itt a lehetőség, lehet jobbat, gyakrabban frissülőt csinálni. Nem lesz nehéz, sajnos nincs nagy tülekedés a diósgyőri blogok piacán.

    Végezetül egy költői kérdés: miért van az, hogy aki normális stílusban, normális dolgot ír, az vállalja a (nick)nevét, aki pedig idelök egy mondatot, az megmarad névtelennek?

    VálaszTörlés
  9. Az a névtelen én voltam, csak nem volt türelmem belépegetni. :) Bocs. Egyébként mi ez a Nagy Béla kirohanás? Remélem nem kezdünk el új csapatot építeni már megint. Húzó neveket kell igazolni és a többieket megtartani. Más csapatok azért vannak előttünk mert már 1-2-3 éve telje kerettel dolgoznak. Jó példa erre a Nyíregyháza, ahol szintén sok új játékos van még sem tudnak eredményesek lennei. Pedig, nagyon jól kezdtek.

    VálaszTörlés
  10. @Pe-pe: a te szádból máris más a kritika, mint egy névtelenéből, de ezzel együtt nem tudom azt mondani, hogy a régen megszokott gyakorisággal frissül a blog. Egyelőre még nem találom az időt és módszert.

    Igen, én is az viszonylagos stabilitás híve vagyok, egy közepes játékos jobb teljesítményre képes ismert társak közt, mint egy jobb vadidegenek oldalán. Viszont ha nincsenek eredmények, akkor jön az embert próbáló feladat, hogy rúgjuk ki az edzőt, küldjünk el néhány játékost és akkor nyugodtan hátra dőlhetünk, mi megtettünk mindent, vagy tartsunk ki mellettük, mert csak idő kell, és jóra fordul minden. Anno Fergusont nem rúgták ki néhány hónap sikertelensége után Manchesterben és mi lett belőle, de láttuk, hogy Vágót már jóval korábban el lehetett volna zavarni Diósgyőrből. Szóval egyik megoldás sem tuti, és cak utólag derül ki, melyik a jobb.

    VálaszTörlés
  11. Hadd idézzem, nem először és nem is utoljára, kedvenc példámat a "rúgjuk ki hamar az edzőt" témában: Guy Roux Auxerre-ben.
    Ha valaki nem emlékszik a sztorijára, érdemes utánanézni...

    VálaszTörlés