2009. október 1., csütörtök

Nyírbátor - DVTK 0-4 (MK)

Továbbjutottunk. Hurrá!

Magabiztosan. Hurrá!

Négy gólt rúgva. Hurrá!

Apostu is játszott. Hurrá!

Ivancsics és Szabó is lőtt gólt. Hurrá!

Lippai Ákos (Fotó: SZON)

(Ha esetleg valaki volt Nyírbátorban és tud bővebben is írni, azt megköszönjük.)

6 megjegyzés:

  1. 5. zsoltika01 (2009.10.01. 14:02)

    Sziasztok!Simán lehetett volna 0-10is ja minden vendég szurkert meghívtak egy bambira ez korrekt volt...CSAK A DIÓSGYŐR!!!

    VálaszTörlés
  2. Ha én készítettem volna a bejegyzést a szerdai meccsről - nem voltam ott, nem láttam, tehát csak az Észak/Boon tudósítása alapján -, akkor tutira beleírom, hogy:

    Szabó Viktor csattanóst választ adott a kétkedőknek, akik kapura veszélyes voltát vonták kétségbe: az 55. percben állt be csereként, és már az 54. percben helyzetbe került, gólpasszt adott!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a Szolnok lesz a következö ellenfél...

    VálaszTörlés
  4. @piros: ha előtte szólnak, akkor biztos kétszer ennyien utaztak volna el :-)

    @wmitty: a meccs kezdetekor írtam egy halvány sziát az egyik boonos szerkesztőknek, aki válaszul csak annyit írt: "mielőtt írnád, a szonosok nyomják a közvetítést". Volt ott sok más finomság is, amiről azért nem írtam, mert egyszer már ömlengtem arról, hogy mekkora különbség van a SZON és a BOON közvetítései közt. De kétségtelenül az idézett viszi a pálmát.

    @légiós: és az eredményt is tudod már? :-) Kétségtelenül pikáns lenne Vágó Attilástól, Tóth Misitől, Kövesfalvistól, Kotulástól verni a Szolnokot! Mert afelől kétségem sincs, a DVTK jobb, még akkor is, ha a Szolnok feljuthat az NB I-be, ha igazán akarja. (Egyébként a következő körben már nincs területi elv, akár dunántúli csapatot is kaphatunk, ha úgy hozza a sors, ami rontja a tipp esélyeit.)

    VálaszTörlés
  5. jaja,
    én is megnéztem a versenykiírást,
    eddig lehetett rendezési elv területi és erősségi alapon,
    mostantól nincs.
    Viszont mostantól van visszavágó,
    majd a Puskásban egymeccses döntő.

    de szép is lenne...

    VálaszTörlés
  6. @nkocsis: semmiféle versenykiírást nem néztem, nem vettem figyelembe a területi elvet sem, ez csak egy megérzés (néha van olyan érzésem, mintha az mlsz-nél létezne irányított sorsolás és most még biztos játszik a Szolnok, a következö körben, viszont még nem lehetnek biztosak - bár valójában nem hiszem, hogy az mlsz-ben a Diósgyör és a Szolnok közötti szálak mindennapi beszédtémát jelentenének :-)
    Mindenesetre szivesen látnám bizonyosságát, mennyivel többet ér az Aczél-féle támadófoci, mint a vágó-féle anti-foci (én egyébként is 4-4-2 párti vagyok, mert szerintem a magyar mezönyben nincs olyan csatár, aki egyedül tudna eredményesen harcolni két belsö védövel, szerintem szükséges, hogy két csatár ossza meg a figyelmüket).
    Egyébként egyértelmü DVTK továbbjutást tippelnék, bár a barátokkal rendezett tippversenyen nem én vezetem a DVTK-tippelést, valahogy mindig bízok a csapatban (az idei tippeim alapján 2 vesztett ponttal vezetnénk a bajnokságot :-)

    VálaszTörlés