2009. május 8., péntek

Kövessetek!

Már egy ideje barátkozom a twitterrel (ismerető a Wikipedián), kíváncsi vagyok mire jó, illetve miért olyan népszerű - főleg külföldön. Most talán megtaláltam, mire tudnám én használni.

És hogy hogy kerül a csizma az asztalra, azaz ez a bejegyzés a DVTK-blogra? Rengeteg olyan dolog történik a DVTK körül, amire érdemes lenne reagálni, de azért nem szeretnék naponta öt posztot írni, 140 karakter azonban mindig kicsúszik.

Például ott van az RTL Klub újbóli színre lépése, a kezdési időpontok állandó változtatgatása, idióta nyilatkozatok ami megérne egy-egy bejegyzést, de amikor 12 nap alatt 4 meccset játszik a DVTK, akkor biztosan nem jut rá idő, energia.

Ezen kívül örök problémát okozott, hogy lelkesen teszem a videókat a régebbi posztokba, ahol ugyan mindig feltüntetem, hogy nézzetek vissza később, de vajon megtaláljátok-e? Mostantól ezt is megoldja a mikroblog, kvázi gépház szerepe is lesz. És még mielőtt elfelejteném, természetesen itt is van RSS, arra is fel lehet iratkozni és akkor nem kell fölöslegesen megnyitni az oldalt.

Az biztos, hogy olyan posztokkal nem foglak fárasztani, hogy mit vacsoráztam és hol láttam szép nőket, viszont az előfordulhat, hogy megírom, ma aztán ne számítsatok új bejegyzésre délutánig, mert nem lesz időm.

Szóval, tessék követni!

http://twitter.com/dvtkblog

6 megjegyzés:

  1. Ez a twitter egy rakás kaki, remélem ez még csak üzem előtti állapot!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. (ötödszörre remélem nem nyomja szét a blogspot a linkeket)

    Próbaüzem? Ashton Kutchernek több mint egymillió követője van :-D Az Egyesült Államokban akkora őrület ez, mint az iWiW nálunk (volt tavaly).

    Ha csilivili dizájnt akarsz, akkor rossz helyen jársz, de ha találsz 50 olyan embert, aki számodra érdekes dolgokat ír, akkor érdekes lehet. Kicsit olyan, mint az iWiW üzenőfala, csak itt ismeretlenek 140 karaktereit is olvashatod és sértődés nélkül is leiratkozhatsz ismerősökről is.

    Adok még két linket, ahol olvashatsz róla:
    mediablog.hvg.hu/200958.aspx
    És a másik:

    comment.blog.hu/2009/05/08/miert_szereti_az_egyszeri_mediablogger_a_twittert
    És akkor innentől ismét DVTK ;-)

    Twitterről csak annyit, hogy olvassatok ott is, a rövideket oda írom.

    VálaszTörlés