2010. február 28., vasárnap

DVSC - DVTK: a meccs (2009-2010, 16. forduló)

Ha már közvetítette a televízió (pénteken élőben a Duna TV, másnap ismétlésben, saját kommentálással pedig a Sport 1), használjuk ki az alkalmat - lám, ilyesmire, DVTK a tévében, akár csak pár éve is milyen sokat kellett várni, régebbi korokról nem is beszélve! -, maradjon meg az "örökkévalóságnak" a meccs felvétele. Talán azoknak is jólesik - most, vagy valamikor a későbbiekben - újranézni, akik a helyszínen látták, talán azoknak is, akik a képernyőről. És megőrizhető az anyag a személyes szurkolói archívumokban is.
A két csatorna adásából "vágtam" össze egyet, amely a szükségtelen részleteket nem (hazaiak polgármesterének nyilatkozata, stb.), az edzői megszólalásokat, gólösszefoglalót viszont tartalmazza.

Szép sorban mostanra fel is került a DVD formátumban elkészített anyag RAR-ral tömörített állományának mind a négy darabjat (part1 - part4).

http://www.megaupload.com/?d=0NWRJBW9
http://www.megaupload.com/?d=YWP8IU9L
http://www.megaupload.com/?d=KFRYIS2R
http://www.megaupload.com/?d=7GXEGG73


Ps.: Mivel ez a poszt feltehetőleg főleg azok számára érdekes, akik személyesen jelen voltak a meccsen, ergó nem látták a tévében, nekik teszem ide a dvtk.eu alábbi linkjét, amin esetleg saját magukat nézhetik meg. A Piros-fehér sálak a buszablakokban című cikk a péntek délutáni útrakelést mutatja be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése