2010. február 2., kedd

Vitya új szerepben

Van Diósgyőrben néhány ember, akit nehéz meghatározni, hogy tulajdonképpen ki is ő.

Veréb György az idősebbeknek kapuslegenda, de a fiatalabbak inkább örökös kapusedzőként istenítik, de volt ő a DVTK technikai és szakosztályvezetője és ügyvezetője is. (Szerénységem nem engedi, hogy ebben a posztban felsoroljam, magam mit csináltam a DVTK körül.)

Vitelki Zoltán műsorvezető (Fotó: minap.hu)

Vitelki Zoltánra is illik a bevezetőben írt mondat, amit ő azzal fejel meg, hogy mindezt egyszerre teszi. Játékos, utánpótlásedző, újabban öregfiú, és most a DVTK100 Híradó alkalmi műsorvezetője. Majd leestem a székről, amikor megláttam.

Nem mondom, hogy megtalálta a valódi helyét a kamera előtt, mert annál jobb játékos - volt -, kicsit darabos a stílusa, de senki ne várja, hogy élete első meccsén bajnokságot eldöntő gólt szerezzen. Főleg nem kétszer 5 percben.

Maga a DVTK100 Híredó érdekes kísérlet, heti két alkalommal, kedden és pénteken jelentkezik a Miskolc Tv-n. Engem kicsit a Marvel Design által 1999 tavaszán forgatott film stílusára emlékeztet, már amennyire egy beharangozó és egy adás után meg lehet állapítani, hogy milyen egy műsor stílusa. Annyi a különbség, hogy az szezon végén összefoglaló jelleggel került a nézők elé, ez pedig folyamatában kíséri végig az eseményeket.

Nem tudom kik készítik, csak azt, hogy nem a Miskolc Tv (a stáblista végén ott volt, de nem tudtam megjegyezni). Viszont kiderült, kié volt az a kamera, amit az egyik debreceni játékos szétlőtt a centenáriumi teremfocin. Még szerencse, hogy előtte készült néhány interjú és felvétel, mert kínos lett volna, ha már az első adás sem készül el.

Naív lenne a kérdés, hogy egy kísérlettel állunk-e szemben, vagy végre lesz DVTK Tv, biztos vagyok benne, hogy nem fogja túlélni a centenáriumi évet. Ne legyen igazam!


Beharangozó adás


1. rész

2 megjegyzés:

  1. A beharangozóban 0:51-nél ott a DVTK 50.
    Olyan az enyém is. : )

    VálaszTörlés
  2. és, mikor szkenneled? .-)


    Báz, Dobó bácsinál majd le fordultam a székről a röhögésnél. rutinos nyilatkozó az öreg.

    VálaszTörlés