2009. október 9., péntek

Indul a nagy kaland

Eddig sem ócsároltam a dvtk.eu-t, pedig lett volna miért, ezután még kevésbé fogom. Feldobta Nagy Béla, hogy mi lenne, ha én szerkeszteném az oldalt, és igent mondtam.


A megbeszélések során kiderült, hogy a klubvezetés részéről megvan az igény egy informatív honlapra, amelyik első kézből tájékoztatja a szurkolókat. Ez lesz az alap, minden tudnivalót igyekszünk publikálni. (A többesszám azért, mert én sem főállásban csinálom, lesznek néhányan, akik segítenek majd. A blogról ismert wmitty és kardosig került eddig képbe, a fotókat pedig Hawk szállítja. A lista még bővülhet.)

Hogy erre mi jön még? A tájékoztatás mellett a szurkolók megmozgatása, legyen minden nap valami, ami témát szolgáltat a DVTK híveinek. Többször szeretném megszólaltatni a játékosokat, edzőket, a többi pedig majd adja magát. Ha van ötlet, akkor természetesen jöhet.

A design, oldal felépítése nem változik, de megpróbálunk minél többet kihozni a létező keretekből. Ne is kérdezzétek, pontosabban mit jelent ez, először meg kell ismerni a szerkesztőségi rendszert és lehetőségeit.

És mi lesz ennek a blognak a sorsa? Ezt még nem tudom. Nem szeretném abbahagyni az írását, de az is biztos, annak nincs értelme és nem is lehet, hogy - a példa kedvéért - a dvtk.eu-n a klubvezetés dicsóségét zengem, itt pedig a sárba tiprom őket. Előfordulhat, hogy nem fog naponta frissülni, talán csak hetente egyszer, majd kialakul ez is. A mérkőzésen látottak értékelését viszont szeretném megtartani, az ott leírtakat eddig is vállaltam bárkivel szemben.

Márcsak azért sem akarom bezárni ezt a blogot, mert ki tudja, meddig tart a dvtk.eu-s történet, a XXI. században járunk, manapság nem elég, ha egy másik Nagy Bélához hasonlóan megírjuk "húsz évesen" az első könyvünket a Fradiról és onnan kezdve életünk végéig csak a miénk a téma.

10 megjegyzés:

  1. Szia!

    Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak - ez nem a fényezés része - és felkeltette az érdeklődésemet ez a poszt, mivel végzettségem szerint akár segíteni is tudnék. Szivesen segíteném szeretett klubomat ott, ahol tudom :)

    Üdv,

    S. Peti

    VálaszTörlés
  2. Sok sikert a munkához, abban biztos vagyok, hogy ha hagynak dolgozni, és lesz is idöd rá, lényegesen javulni fog a hivatalos honlap tartalmi színvonala.
    Ezen blog üzemeltetését pedig nagyon remélem, hogy viszed tovább, pláne a meccsértékelést (az egyik legfontosabb forrásom, amikor véleményt szeretnék kapni a meccsekröl, mióta nincs alkalmam meccsre járni és persze amióta rátaláltam a blogra)

    VálaszTörlés
  3. Jó lenne, ha fent lenne az oldalon jó néhány letölthető cucc. Háttérkép telefonra, különböző monitorokra (16:9 és 4:3) és minél több beágyazott videó. Interjúk régiekkel, maiakkal.

    Szívesen olvasnék tudósításokat a DVTK régi meccseiről, akár régi Észak, Déli, vagy Népsport.

    Még egy ötlet: érdekelne, hogy mi van régi legendáinkkal: Kulcsár, Egressy, Szvisztun, Adzsojev, Váczi Béla és a többiek.

    VálaszTörlés
  4. Egy pár jó tanács: Ne válald túlmagad, ne legyen sok hír (napi 2-3 elég), nem kell megváltani a világot, csak annyi időt szentel neki már az elején amennyit később is rá tudsz szánni.

    VálaszTörlés
  5. no, innentől sűrűbben megyek a hivatalosra. :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok. Remélem jobb lesz a honlap.
    üdv
    mcsaba

    VálaszTörlés
  7. Hello!

    Azt ne mlehetne megoldani, hogy a sok kamera közül egy az építkezésre legyen irányítva és néha kitegyen egy képet az oldalra? Sokunkat érdekelné, hogy áll az építkezés. Főleg olyan embereket akik nem Miskolcon dolgoznak és csak hétvégén vagy csak akkor vannak Miskolcon ha meccs van.

    VálaszTörlés
  8. pl nb3-as tabellát a világon nem találok, meg jó lenne részletesebb értékelés az nb3-as meccsekről is...
    Vannak még ötleteim. :)

    üdv
    m.csaba

    VálaszTörlés
  9. m.csaba:

    NB III-as Tisza és Mátra csoport eredmények és tabellák a cikkekben: http://nb3.boon.hu

    A stadion pénteki állapota:

    http://www.boon.hu/hirek/SPORT/DVTK/cikk/dvtk-stadion-latvanyos-fazisban/cn/news-20091012-01241615

    VálaszTörlés
  10. @petuki: keress meg e-mailben, lássuka részleteket: nkocsis(kukac)freemail(pont)hu

    @légiós: rajta leszek mindkettőn

    @farkas: köszi az ötleteket! Ezekkel én is jól állok, de ha van, akor mindig jöhet.

    @Pe-pe: köszi! Az élet adja magát, egyelőre nem én megyeka hírek után, hanem azok találnak meg. Majd ha nem a Nyíregyháza lesz a következő ellenfél, és nem lesz visszafizetnivaló tartozás, akkor biztos kevesebb lesz a termés. Nagyon vágyom egy nyugalmas, valódi holtidényre, amikor nem történik semmi.

    @guLi: remélem, lesz is miért.

    @m.csaba: azért csodát ne várj, legalábbis ne azonnal.

    NB III. A http://adatbank.mlsz.hu oldalon megtalálod az összes tabellát, sőt, a meccsek hivatalos jegyzőkönyveit is. Bal oldalt tudsz bajnokságot választani - A Tisza csoportot idén a Sz.-Sz.-B. megyei szövetség szervezi, náluk keresd - majd fordulót is. Nagyon hasznos.

    @koppany77: háááát. Fogalmam sincs, mennyire egyszerű vagy nem egyszerű probléma ez.

    @Paparazzo: még mindig nem tudsz kattintható linket betenni egy kommentbe? :-)

    VálaszTörlés