2009. október 31., szombat

FTC - DVTK előtt

Tegnap délután a DVTK edzésén egy szurkolótól hallottam, hogy a Fradi mégis kirúgta Davisont. Mit mondjak, meglepett. Nem maga a tény, hanem az, hogy egy nappal a soron következő meccs előtt lépték meg. Eddig abban bíztam, a Fradi játékosai edzőt akarnak buktatni, ám most pszichésen kaptak egy pluszt, de ez biztosan nem oldja meg az összes problémájukat. Akárki is ül a kispadon, Davison csapata lép pályára, sőt, véleményem szerint az új vezető "feltüzelése" sem lesz extra hatékony, mert a korábbi pályaedzők léptek előre.

Teljesen egyetértek Aczéllal, az első 20 perc nagyon fontos lesz, láttuk ezt már ezerszer hazai pályán mi is. De továbbmegyek, szerintem azon múlik minden, hogy ki lövi az első gólt. A Fradi szárnyakat, magunkról pedig tudjuk, mennyire nem a gólerősség az erényünk. Ugyanakkor ha a DVTK lövi az elsőt, akkor a hazai közönség még egy plusz terhet tehet a fradisták vállára.

Biztosan sokat fogunk védekezni, mégha nem is az a cél, hogy kibekkeljük a meccset, de ha sikerül elkapni a fonalat, akkor jöhet a Kecskemét elleni forgatókönyv, gyors támadások, apró gólok és fényes siker. Ebben bízom.

A végére hagytam az én kezdőcsapatomat, ami most nem is az enyém. Elkövettem azt a "hibát", hogy a poszt megírása előtt elolvastam a mai Északot és beleszerettem az ott felvázolt csapatba.

Kovács Z.
B. Milicic, D. Viskovic
Bognár Zs.,                              Vukadinovic,
Búrány Z.
Huszák T., Takács P.
Lippai Á.,                              Ivancsics G.,
Balajti

3 megjegyzés:

  1. egy darab - de annál jelentősebb - különbségen kívül jól telibe trafáltad a kezdőt :-)

    VálaszTörlés
  2. @piros: nem az enyém a dicsőség, ahogy írtam, az Észak kezdőját másoltam át. Ha a sajátomat írom, akkor nem lett volna egyetlen különdség sem ;-)

    VálaszTörlés
  3. most látom, van még egy különbség: Takács és Lippai helyet cserélt a valóságban.

    VálaszTörlés