2009. október 12., hétfő

Az első tapasztalatok

Mielőtt belecsaptam volna Nagy Béla kezébe, végiggondoltam, kik azok az emberek, akikre számíthatok. Mikor a fejemben összeállt a kép, csak akkor mondtam igent.



Most úgy tűnik, teljesen fölösleges volt az óvatoskodás, mert mióta itt a blogomban megírtam, én veszem át a DVTK.eu-t, azóta sorra keresnek meg ismerősök és ismeretlenek, hogy segítenének.

Köszönöm, remélem mindenkinek, aki valóban tud és akar dolgozni, sikerül találni testhezálló feladatot. Majd elválik, mindenesetre biztató, hogy milyen sokan hajlandók áldozni a szabadidejükből a Diósgyőrre.

Akinek "csak" ötlete van - néha az a legtöbb, mert megvalósítani sok mindent könnyű, ha eszedbe jutott, hogy pont arra van szükség -, az is jöhet, persze garanciát nem vállalok a megvalósításra. Először az aktuális tartalom, utána az egyéb kiegészítők, majd az oldalstruktúra, legvégül a dizájn kerülhet sorra, ha egyáltalán eljutunk a végéig.

3 megjegyzés:

  1. abszolút pozitív, hogy már-már közösségi munkába csap át a szerkesztés.
    majd ha van valami ötletem, mondom. :)

    VálaszTörlés
  2. Lehet megint névtelen leszek, de próbálkozok megfejteni a dolgokat. :)
    Egy szót írnék "webkamera".
    Kérdeztem már mail-ben a FP-tól de még nem válaszoltak. Most pedig lenne mit nézni még az üres stadionba is. :)
    Akár egy linkkel is eltudom képzelni, hogy ne ezt az oldalt fogja.

    Orosz Attila

    VálaszTörlés
  3. bár nem konkrét honlap téma de én először is egy egyedi tervezésű centenáriumi mezt javasolék legyártattatni. És ez annyiban függhetne össsze a honlappal hogy ha lehetne beküldeni ötleteket, terveket, akkor azon meg lehetne szavaztatni a véglegest. már ha van szándék a vezetőség részéről egy ilyenre (azért minde jobb helyen ha egy klub v.milyen évfordulóhoz érkezik, ott alap a speciális mez, csapatnak is és a shopba is)

    VálaszTörlés