2010. november 4., csütörtök

Szaporodunk :-) 2. és 3. rész

Alig kezdtem el írni ezt a blogot, amikor meglepve, de örömmel vettem észre, hogy elindult egy másik DVTK-blog. 2009 elején Szaporodunk :-) címmel ajánlottam figyelmetekbe a társat. Sajnos nem volt hosszú életű és a szerzője azóta még a nyomát is eltüntette a blognak.

Úgy tűnik, most lesznek újabb követők. A DVTK1910.blogspot.com már fut egy ideje. Teljesen más utat követ, mint én, elsősorban a meccsek jegyzőkönyveit és néhány hírt gyűjt össze. Írhatnám azt, hogy azt meg minek, de én is csináltam sok fölösleges dolgot korábban és különben is, ki tudja, tíz év múlva nem-e itt találom meg a Hajdúböszörmény - DVTK meccs összeállításait? Mindenesetre jelenleg nagyobb értéket képvisel az a néhány saját fotó és videó, ami az oldalon található.

A Népsport a Nemzeti Sport blogfarmja. Nem régen indult, de néhány ismert blogger átcsábításával már a kezdetektől érdemes olvasni néhány blogot. (Elsőre jó ötlet sportblogokat összegyűjteni, de másodikra már nem biztos. Én például még soha nem böngésztem végig a Népsport címlapját, hogy ír-e valaki valami érdekeset a török másodosztályról és eszemben sincs a japán baseballban mélyebben elmélyülni csak azért mert valaki irodalmi Nobel-díjat érően értekezik a történésekről. Véleményem szerint egy blogot nem azért olvas egy ember, mert jó helyen ajánlják, hanem azért mert érdekli a téma. És ha érdekli, akkor biztosan megtalálja még egy francia szolgáltató szerverén is.) Visszatérve a poszt eredeti témájára, ahogy látom, a Népsporton is lesz Diósgyőr-blog, ennél több jelen pillanatban nem látszik.

Sok sikert és kitartást a két blog szerzőinek!

4 megjegyzés:

  1. Belekezdtem ebbe a nem kis vállalkozásba...többek között ez a blog is inspirált. Eddig is sok értékelést írtam a meccsekről a hivatalos honlapra, de rájöttem, hogy nem az a megfelelő fórum az ilyen "blogjellegű" hozzászólásoknak/értékeléseknek.

    Ha nem bánod, belinkelem ezt az oldalt, mert én is szeretem, remélem más is ;)

    VálaszTörlés
  2. @Névtelen: Dehogy bánom, sőt, örülök neki! Én is kitettem az összes blogot a linkek közé.

    VálaszTörlés
  3. Hát megfogyott többeknél a lendület! de azért egy talpon maradt,és egész jó!

    VálaszTörlés