2010. augusztus 15., vasárnap

A REAC - DVTK előtt

Néhány kivétellel Magyarország rengeteg stadionjában jártam már, főleg, ahol a DVTK is megfordult. A fehér foltok közül talán a rákospalotai az, ami a legkönnyebben elérhető, eddig mégis kimaradt, sajnos idén is, a DVTK nélkülem kezdi a szezont.

Ahogy néhány nappal ezelőtt jósoltam, nem teljes csapattal áll ki a Diósgyőr, George Menougong nem írta alá a szerződéshosszabbítás (újakról szó sem volt). Bevallom, én még többre számítottam, de legalább így maradt egy halovány esély a REAC ellen. Érdekes a jelenlegi keret összetétele, vannak az ifiből frissen felkerült fiatalok, a harminc közeli/azon túli öregek és közte Gohér Gergő, valamint Zsivoczky Norbert. Persze az optimista forgatókönyv szerint ez nem a végleges keret, minimum Halgas, George, Abdouraman és Budovinszky (+ talán Raković) csatlakozni fog, de akár még több játékos is érkezhet.

De nem a REAC elleni idénynyitóra, ott csak négyen ülnek majd a kispadon. A Benczés Miklós által megadott előzetes kezdőcsapat még rendben is van (egy jobbhátvéd, egy jobb oldali középpályás és egy csatár azért még elférne benne), a gondok majd akkor kezdődnek, ha cserélni kell. Márpedig ebben a hőségben kicsi a valószínűsége annak, hogy ne kelljen.

A meccs előtt sokkal többet nem tudok elmondani, mert lövésem sincs, hogy mire képes a REAC, sőt, arról is csak halvány elképzeléseim vannak, milyen az NB II.

Azért sok szempontból jól jönne, ha nem maradna Rákospalotán mind a 3 bajnoki pont!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése